divendres, 29 de març del 2013

10ª Marxa de la Selva del Camp-Muntanyes de Prades!!!!Per no oblidar!!!

               Hola Amics i Amigues!!!!!!!

Aquest cap de setmana passat, concretament el dissabte 23 de març de 2013, en Sergi va fer a Tarragona, més concretament a la Selva del Camp, la 10ª Marxa de la Selva del Camp-Muntanyes de Prades. A continuació ens descriu aquesta ferestega "Marxa".
"Hola a txts!!!!!
Des de feia algunes setmanes, un amic que viu al Vallès Oriental entre Sant Celoni i Santa Maria de Palautordera, em burxava per fer amb ell aquesta "Marxa". Feia un parell de mesos que ens haviem retrobat i jo coneixía les seves aptituts pel trekking i els seus coneixements de la montanya, però desconeixía l´alt nivell de trailrunner. Jo a última hora i degut al tema econòmic vaig aconseguir plaça, però ho vaig fer participant combinadament entre Marmunt Esport i A.V.S.L.C.E. Perquè combinadament? Doncs, perquè A:V.S.L.CE vam rebre una oferta d´aconseguir la samarreta de Kilian Jornet a un preu competitiu si corriem promocionant Marmunt Esport i els seus patrocinadors. Així que endevant!!!!En Toni i jo vam quedar a les 22hores del divendres 22 de març a Badalona i vam baixar amb la furgoneta amb l´intenció de dormir a La Selva del Camp i aixecar-nos per fer la "Marxa". El viatge Badalona-La Selva del Camp va ser llarg degut a un mal funcionament elèctric de la furgoneta que ens feia no superar els 80Quilòmetres/hora......etern!!!!Vam arribar en dues hores...i vam aparcar a la porta del Pavelló Municipal, al costat d´altres que van tenir la mateixa idea que nosaltres....fer nit allà. Vam menjar alguna cosa i ens anavem a dormir a quarts d´una......per aixecar-nos a un quart de sis de la matinada. Brutal!!!! A mí m´agrada prendrem el meu temps i vaig anar a visitar "El Roca" i posar-me la roba als lavabos,però vaig acabar al passadís del Pavelló per canviar-me de roba. Vaig a buscar al Toni que ja s´aixecava. Ell també va fer el mateix ritual que jo i vam esmorzar com campions. Vaig demanar que m´escalfessin liquat de civada amb arròs, fruits secs i vinga ens anem preparant que això comença en breu!!! Tota l´estona he posat "Marxa" així perque dels qui marxavem, moltíssims la fariem correns. Quin nivell es deixava veure al voltant del pavelló. Ens vam fer quatre fotos de rigor i au!!!!!





Que això comença!!!Jo no anava entrenat per l´ocasió peró com va dir aquell jugador de futbol:"Pit i collons" i si afegim la força de la ment.....jo ho tirava endevant!!!! Des de les primeres passes ja vaig veure que Toni estava molt fort i ja li vaig dir......tira endevant que jo vaig a un altre ritme. I quin va ser el meu ritme? Vaig aconseguir trotar molta estona fins el quilòmetre 15, on ràpidament em van venir a visitar les rampes......cosa estranya en mí però si diem que no anava fort i vaig decidir que si apareixíen les rampes....m´aturaría a estirar. Em vaig trobar un pal que em va acompanyar la resta de la "Marxa"? Sí, amics i amigues quin nivell de Marxa. Moments mots tècnics com poden ser les quatres parets que vam haver de passar al llarg de tot el recorregut.



Baixades espactaculars!!!! Zones de vistes ultraboniques!!!!Així anaven passant els quilòmetres, entre inici de rampes i consum de gels GU, avellanes i líquid amb electrolies GU.....I jo anava fent quilòmetres però quan portava gairebé una Marató, m´enrecordo que jo tinc les claus de la furgoneta i en Toni segur que arribarà molt aviat....quina sensació de pensar que en Toni es quedaría sense poder dutxar-se ni canviar-se....bufff!!!!!




 Al arribar a Prades, vaig fer una aturada tècnica a la Plaça de la Vila on hi havia avituallament considerable( en el sentit que hi havia pa amb tomàquet, a més a més de les avellanes boníssimes de costum , l´aigua i líquids energètics )pels que no són vegans. Però tot arriba i algun dia ens tindràn amb més consideració!!!!Prades em va semblar un poble molt bonic i petit i la plaça em va agradar moltíssim, amb aquella pedra vermella i la font peculiar. Va ser una aturada tècnica( seure, canvi de mitjons, menjar el pa amb tomaquet, repostar d´aigua amb electrolites GU )i continuar. Vaig sortir amb samarretea tècnica interiro i samarreta Salomon,però cap el quilòmetre 20 de la Marxa.....tothom es va posar el paravent corresponent perquè es va girar vent i fred a aquelles muntanyes.




Sortint de Prades ens faltava la tercera ultrapujada.....espectacular!!!!Sis quilòmetres ens separaven de


Prades a Capafonts....duríssims i algun tram amb una senyalització molt justeta.......i abans d´arribar a Capafonts m´agafa la Volta Ciclista a Catalunya passant per davant meu i jo sense poder creuar......ciclistes, motos,cotxes dels equips i m´escolo a un petit forat per poder creuar......com anaven....txts,clar(Ciclistes i extres)!!!!.

Els Últims 13quilòmetres van ser durs però els vaig afrontar amb la força de no fer esperar massa al Toni.Trams en pla i baixada trotant i de pujada, caminant amb l´ajuda del pal. Al punt de control número 9 i després de fer propaganda de A.V.S.L.C.E em comenten que hi ha dos marxadors més que són vegans!!!!Ole per ells!!!!!Ja som més!!!!!
Després de baixar cap a La Selva del Camp el més ràpid que vaig poder vaig arribar després de 11hores i 5minuts!!!!Quina gran "Marxa"!!!!La recomano pels trams tècnics i els paisatges espatarrants!!!! Llàstima que en Toni va arribar en 8hores i 43minuts....Quina bèstia!!!!
En Toni va acabar a la posició 28 de 432 participants......
 i en Sergi va acabar a la posició 171 de 432 participants!!!!

 
Dutxats i canviats i després de fer una mica de xerrada amb molts participants, decidim marxar cap a Badalona i al ritme que la Furgo ens va deixar.......si jo vaig baixar la furgoneta...en Toni que es trobava en millors condicions que jo...la va pujar a la velocitat que ens permetía......

Gràcies a:
El Racó de la Terra i Chocolates Solé i Biogrà i Marmunt Esport i Feng-D´Shila i GU i HOKO ESPORT!!!!!

I fins aquí aquesta crònica, d´una "Marxa" vibrant!!!!!Que no és un joc!!!!
Fins la propera!!!!!!
                 Salut, Esport i A!!!!! 

20ªMitja marató de Montornés-Montmeló-Vilanova i La Roca del Vallès!!!!!

               Hola Amics i Amigues!!!!!!

Com no podía ser d´un altre forma, els A.V.S.L.C.E vam participar a aquest clàssic, en la persona d´en Sergi, qui finalitzava una sèrie de curses asfàltiques als tres primers mesos de l´anys. A continuació ens narrarà la seva experiència!!!!

"Hola a txts!!!!. Des de fa uns quants anys aquesta mitja es troba al meu calendari, però no vaig sol ja que també em van acompanyar en Josep G. i en Josep Piñol i un parell més d´amics!!!!! Com gairebé cada any, en Josep G. i jo sortim des de Badalona (o anem amb la furgo o anem amb el seu cotxe) a un quart de nou,clavat!!!!! És un tram de mitja hora en cotxe que es fa molt ràpid. Aparquem una miqueta retirats degut a que arriba molta gent amb els seus cotxes i per no quedar-nos atrapats al acabar la mitja, sempre preferim aparcar una mica retirats. Vam quedar a les 9 en punt amb en Josep P. a la porta del Pavelló més aprop del riu ja que l´entrada principal és per entrar i deixar la motxilla al guardaroba.

 Quina emoció!!!! Com dies abans a la Maratest.....vaig esmorzar de valent!!!!( sempre marcat pel que toca a aquesta dieta Espartana, Vegana i Energètica ). Com toca sempre haig de fer el ritual de promocionar una mica als meus patrocinadors i em faig les fotos de rigor!!!!

                                      GRÀCIES CHOCOLATES SOLÉ!!!!!!
                                   GRÀCIES BIOGRÀ!!!!
Després toca vestir-se a l´estil Keniata( samarreta de tirants,pantalons curts, bessoneres i mitjons HOKO-ESPORT i bambes i gorra i ulleres de sol )  i entrar al Pavelló per deixar la motxilla i poder fer un escalfament com cal!!!!I així ho fem txts els convocats per Josep P......quin liante i millor amic!!!!(com txts els amics que tinc).



Com és de rebut.....s´apropa l´hora de sortir i ens anem cap a la sortida o el més aprop possible,ja que ens va costar moltíssim apropar-nos fins que ja no vam poder més en Josep G. i jo. Els demés es van quedar enrrere. Quina gentada!!!! Sortim puntuals i veiem que anem molt bé....a un ritme de 4minuts15segons durant uns tres quilòmetres fins que decidim anar a 4mints30segons el quilòmetre,ja que anavem massa ràpid i això ens podía passar factura. En Josep G i jo anavem a ritme però em vaig trobar amb ganes i vaig apretar una mica més. Fins a la Roca del Vallés vaig arribar seguint a una llebre que anava a un ritme on jo em trobava còmode. I a la Roca del Vallés vaig veure a la Meritxell(dona d´en Josep P. i els seus fills, la Paula i l´albert) amb la seva super càmara i no podía deixar d´intentar que em fes una superfoto i així ha quedat reflectit.


                         Gràcies Meritxell!!!
Si no recordo malament em trobava al quilòmetre 13 d´un total de 21. Passada La Roca del Vallès m´enganxo a un home amb uns quants anys més que jo però de trepitjada poderosa i vam anar metres amunt i metres avall fent passar els quilòmetres fins que com és la meva tècnica.....vaig apretar l´accelerador a l´últim quilòmetre i mig. Emocionant i poderosa va ser l´arribada on la passo amb     1hora32minuts i 10segons!!!!!
Rècord Mundial de totes les mitjes Maratons fetes des de fa sis anys!!!! 

Gràcies a la botiga El Racó de la Terra de Badalona, Chocolates Solé i Biogrà per confiar en mí!!!!




No m´ho podía creure. Era la primera vegada que superava també al Josep P......que sempre ha estat molt fort!!!!I ho està però tots tenim dies més baixos!!!!
Quina Gran Mitja!!!!Al arribar txts ens vam fer la foto de rigor i vam anar passant a buscar la supercaixa amb productes dels patrocinadors de la mitja,que no són pocs els productes,però que cada any són menys.....Es nota la crisis.
I així finalitza aquesta crònica d´una Mitja Clàssica que em va deixar un bon sabor de boca i un record a la memòria però.........em vaig fer el valent amb el bon temps que hi havia i no em vaig abrigar prou fins arribar a casa......i que va passar?........una setmana al llit amb una grip de cavall, una semana més treien dels meus pulmons tota mena d´àliens i una tercera sense poder entrenar.......Per pixar i no treure gota!!!!

Coses que passen!!!

Fins la propera....amics i amigues!!!!

Salut,Esport i A!!!!!


2a. MARATEST DE BADALONA!!!!!Ho vam donar tot i més!!!!

          Hola Amics i Amigues!!!!!

Quina emoció!!!! Un any més tard i tornem a posar-nos a prova a Badalona. I no amb 10Quilòmetres, si no amb 30Quilòmetres Asfàltics.
A continuació en Sergi passa a fer la crònica del seu test....."Amb aquesta prova del 24 de Febrer de 2013, de 30 Quilòmetres asfàltics es donava la situació de una bona forma física arrodonida per uns bons entrenaments previs contra el vent i la pluja( pel passeig marítim de Badalona al Masnou), una bona alimentació que jo anomeno "Espartana" i vegana i una motivació extra de voler treure´m del cap el patiment de l´any anterior. Cada dia ho tinc més clar.......el secret va ser esmorzar com una bèstia i saber optimitzar recursos i ritmes durant la cursa. Un dia amb un solete s´aixecava però el fred no va fer vacances,si més no va treballar una mica més. Al Pavelló Olímpic es va crear un ambient molt propici per la motivació extra,degut a que vaig veure moltes cares conegudes d´altres curses com la gent de "CorreBdn" i molts més,amb o sense club esportiu. Potser vaig apurar massa el temps de sortir de casa i vaig anar justet per preparar-me totes les coses que havia de posar-me, com són els mitjons, les cremetes escalfadores i fer les fotos amb els patrocinadors i quedar-me a l´estil "Keniata" amb la samarreta, pantalons curts, guants primets, ulleres de sol, gorra, buff, bessoneres i mitjons compressius "HOKO-Esport" i les bambas asfàltiques....Quin fred!!!!.
                                              GRÀCIES CHOCOLATES SOLÉ!!!!!

                                                                GRÀCIES BIOGRÀ!!!!

La meva cosina Dèlia va venir a donar-me ànims i em va fer molta il.lussió que en tres ocasions m´acompanyes uns metres al meu costat donant-me ànims.
                                                                Gràcies Dèlia!!!!

També ens vam trobar amb el Fredy i el seu pare Alfredo( Alias Cassius)...moments abans de començar...quina il.lussió, el veure que hi ha gent compromesa i esportista.Tant el Fredy com l´Alfredo venien a fer la Maratest com a preparació de la Marató de Roma 2013. Quedava poquet perque començes la 2ªMaratest i tothom estava molt neguitós......jo em vaig posicionar davant de tot.....amb els que estàn davant de tot perquè corren més....i jo no em considero menys!!!Al meu costat esquerra estava la guanyadora de la Mitja Marató de Barcelona 2013 i a la meva dreta molta gent bona i això em motiva més!!!!. També em vaig trobar al Dani C. i la seva companya Susi,amb qui vam dir de sortir a 5minuts el quilòmetre i no ho vaig poder mantenir,ja que em vaig notar molt bé de sensacions i vaig decidir no deixar els 4minuts30 segons per quilòmetre.
Es dona el tret de sortida i sortim com feres i allà davant meu es troba darrere de la tanca l´Enric Guillén(President de Marmun Esport ) en format fotògraf professional i la seva super càmara per fer-me une bones fotos( Gràcies Enric ).



 Ràpidament noto que en menys d´un quilòmetre que vaig per sota dels 5minuts per quilòmetre i decideixo mantenir aquest ritme. Quines bones sensacions. On l´any passat patia, aquest any gaudía!!!


No escatimar al veure i consumir el gel que ens van suministrar l´organització quan tocava....va ser clau!!!!.A la primera volta de 15Quilòmetres vaig passar amb 1hora i 9 minuts....CLAVAT!!!! i continuem per la segona volta.....amb les sensacions igual de fortes. Quina segona volta on deixo els guants a la meva cosina Dèlia i veig al Llibert i la meva germana Silvia( integrants dels A.V.S.L.C.E) per donar-me ànims!!!!
He de reconèixer que era la primera vegada que en cursa m´aturava per pixar dos vegades i la veritat és que em va anar molt bé!!!!Em vaig sentir poderós....així podría definir en general la meva segona Maratest. No vaig sentir-me dèbil en cap moment. Dieta Espartana i vegana i bons entrenos són la clau!!!!L´Últim quilòmetre i mig em vaig animar a fer un super sprint,on haig de destacar els ànims d´en David Ceballos i les seves dues filles. En David C. em va fer una foto molt expressiva de com anava de motivat!!!


Així vaig arribar i em vaig emocionar moltíssim( i em vaig deixar anar) després de passar la línia d´arribada, amb un temps de 2hores21mints i 50segons a la posició 439 de la Classificació General i 427 de la Classificació per Sexe, d´un total de 4000 inscrits!!!!!20 minuts menys respecte a l´any anterior!!!!

      GRÀCIES A LA BOTIGA EL RACÓ DE LA TERRA!!!!!!
Molt bé tot plegat, excepte una millor organització del guardaroba....on es va produïr el "KAOS" i un toc d´atenció negatiu a molts corredors que vaig veure com tractaven molt malament als voluntaris que anaven amunt i a vall amb les nostres motxilles. Quina vergonya aliena!!! A sobre que ho fan voluntàriament venen els supercorredors sense educació i els criden com si fossin ves tú a saber qué.



I fins aquí arriba la crònica d´un veganrunner!!!!

Salut, Esport i A!!!!!!