dissabte, 4 de maig del 2013

CURSA DE BOMBERS 2013

Hola Amics i Amigues!!!!!

Un any més ens trobem afrontant una Cursa asfàltica de referència al nostre calendari runner de 10 Quilòmetres.En Sergi farà la crònica corresponent:
" Estem a 21 d´abril de 2013 i no va ser un dia normal per la ciutat de Barcelona i la zona del parc de la Ciutadella. Aquell diumenge es trobaven dues iniciatives magnànimes:El Dia de la Terra i La Cursa de Bombers. No hi havia gent a les 8 del matí però mica en mica va anar arribant de tota arreu, centenars d´esportistes i preparadors i organitzadors de la Fira. Els Atletes Vegetarians Sense Límits que hi participavem eran la Silvia i jo(Sergi) i els dos ho feiem amb intencions diferents: La Silvia volia baixar de la seva millor marca i en Sergi fer una rodada sense pressió per poder afrontar la setmana següent l´UTBCN 2013. Així que vam arribar aviat per poder estirar i fer una petita sessió de fotos pre-cursa, com podeu veure a continuació.
Els Estiraments són tant o més importants com l´objectiu de còrrer. Això és una màxima apresa durant gairebé dos anys a l´Acadèmia Llorenç, a qui li dono les gràcies per treure el màxim de mí ,amb el seu Lloctinent Josep M.,i molts altres companys i companyes que provem accedir a Bombers de la Generalitat o Bombers de Barcelona.

Estirar,pensar,reflexionar i actuar són conceptes que ens definèixen!!!!!!!

      Quin parell,no?
                       Que es notin els anys de ballet al màxim nivell!!!!!!Flexible i elàstica!!!!!
Gràcies als nostres patrocinadors que ens donen una bona empenta realitzem entrenaments de qualitat i participem com qui més. No ens tira rés enrrere!!!!!!!

                     GRÀCIES BIOGRÀ!!!!!!
         GRÀCIES CHOCOLATES SOLÉ!!!!!!!!

           
         GRÀCIES TAMBÉ AL NOSTRE COL.LABORADOR :DIETÉTICOS INTERSA

i moments abans de començar la cursa......foto amb part dels integrants de MARMUN  ESPORT,un altre club de Badalona, amb el que vam pactar la col.laboració de tres curses. A aquesta foto anem txts amb la samarreta oficial de la Cursa de Bombers 2013.
         I ara amb l´equipació d´A.V.S.L.CE.......Que ens agrada moltíssim portar-la!!!!!És un orgull!!!!!



Així va començar aquesta edició on ho vam donar tot. Silvia i jo vam começar un pel forts i Josep G. va sortir com un llamp. Jo li havia dit a Silvia que la faría baixar del seu millor registre i així va ser, l´arribada va ser donant-ho tot. Agafadets de la mà des de quilòmetre 3 va ser tot un repte!!!!Van haver moments més crítics que d´altres. Hi ha gent per tot. Uns ens animaven i això és molt d´agraïr, degut a que això és una cursa i havia pactat un objectiu d´inici. Clar que es pot variar, sempre i quan estigui en risc l´integritat física
d´algú. I aquest no era el cas, ja que Silvia anava justeta de forces però 10 quilòmetres és un vist i no vist. Així que agraïm els ànims i em posava dels nervis les persones que animaven en negatiu i em recomenaven que la deixès parar. Porto molts quilòmetres als meus peus per saber trobar els límits. I la Silvia podía, pot i podrà donar moltes coses. Així que per mí,el seu germà, va ser tot un plaer portar-la....al límit!!!!!

56 minuts és el nou registre de Silvia!!!!! 
Felicitats!!!!!!El proper repte sense la meva mà !!!!
Mà que li donaría fins el meu últim alè. Segur que ho assoleix!!!!!Som un club petit i anem pas a pas. No gestionem milers d´euros però sí gestionem emocions,valors i reptes que fem realitat, doncs ens agrada practicar amb l´exemple.
I fins aquí la crònica!!!!"

I fins aquí la crònica d´en Sergi.

Salut,Esport i A!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada