diumenge, 10 de febrer del 2013

BADARUNNING 2013:CORREM A BADALONA,CORREM A CASA.....

Hola Amics i Amigues!!!!!!

La 1ª Cursa de la Temporada a Badalona: 2ª Badarunning. memorial Luis Condón. no hi podíem ni voliem faltar. En Sergi passa a fer la narració d´aquesta cursa cada cop més ben organitzada.

"Hola Amics i Amigues dels Atletes Vegetarians Sense Límits Club Esportiu!!! Avui 10 de Febrer de 2013 a les 9:30 en punt sortíem foragitats a fer el recorregut de 10 quilòmetres. Rapidíssims. L´any passat va fer fred i un temps ennuvolat, però aquest any feia fred però l´astre rei ens escalfava al anar fent els nostres metres. Tants com 10.000. A les 8:15 del matí en Josep G. i jo caminavem cap a la zona de sortida situada a prop de la sortida de la parada del metro Gorg de la línia 2 i on suposadament han de fer un canal. Perdó, que el Canal ja està fet però no hi arriba l´aigua( exemple d´aquelles obres faraóniques de molts alcaldes i que pels temps de crisis i falta de presupost, resten penjades). Un ambient fred comença a escalfar-se amb l´arribada de l´organització, patrocinadors i sobretot,dels corredors i acompanyants. Aquest any només jo com integrant d´aquest Club faría la cursa mentres que la resta de l´equip com la Silvia,l´Esther i en Llibert i la Montse,mare d´en Sergi faràn de "supporters" a l´arribada. S´apropa l´hora i a 30 minuts del començament, en josep i jo decidím guardar la roba a les motxilles i portar-les al Guardaropía, per posar-nos còmodes per fer la cursa. Com no, en tirants i pantalons curts (estil Keniata).



 La sortida estava dividída per calaixos més o menys respectats. A nosaltres ens agrada sortir dels primers sota la teoría de "millor ser adelantats que adelantar". Quina sortida.....el comentarista l´ha fet a la de tres, dos, un i vinga!!!!
Els primers 300metres en Josep G. ha fet una sortida super explosiva- irreconeixible- i m´ha deixat amb el cos trencat. Quina acitut més Pro. Jo que volia marcar el ritme i ha estat ell qui durant tres quilòmetres m´ha posat les piles. 



Durant aquests tres primers quilòmetres, un altre amic del nostre club- en Rafa C.- ens ha passat a tots dos com un llamp i ha fet una marca important, molt important emocionalment per ell, doncs entre lesions i acompanyaments a altres corredors mai ha pogut fer una cursa tant ràpida des de feia molts anys!!!Baixant el carrer Martí i Pujol he pogut adelantar a Josep G. i intentar anar a buscar al Jordi G.- del Club jovent 79 i podòleg personal- qui m´ho ha posat difícil fins el quilòmetre set, on he pogut adelantar-lo. Cosa a destacar ja que ell té un nivell molt per sobre del meu. I si no,només s´ha de veure la classificació d´ell i la meva a la 1ª edició d´aquesta cursa. Alguna cosa li ha passat. Hi ha dies per a tot. Al passat pel parc de Can Solei fem una pujada de sorra que pica una mica per baixar la Riera de Canyadó i tombar a la dreta per fer una super recta d´uns quants quilòmetres.



 Passem pel port i pujem pel Pont de Sant Sebastià on hem animat a la vidua de Luis Condón i la seva filla i uns quants nens més- que estaven fent la seva cursa particular-i dir que m´ha fet il.lusió veure-la com ha fet la cursa un any més. A partir d´aquest pont han vingut tres rectes eternes on he perdut de vista a Joan- de la Ferreteria Cofac del Carrer Prim- que l´he pogut adelantar uns metres i que ràpidament m´ha tornat adelantar fins l´arribada. Una arribada a topeeeeee!!!!!.I fins aquí aquesta crònica".

                          Les dades són les següents:
              Rafa C.......39min.17seg...posició 71 de 1641participants.
          Sergi L.......40min.43seg...posició 133 de 1641participants.
      Josep G.....41min.23seg...posició  160 de 1641participants.




                                           Aquestes dues fotos han estat cedides per la Mónica-dona d´en David-






Agraiments als nostres patrocinadors!!!!

                                    Chocolates Solé!!!!
                                               Biogrà!!!!

Gràcies per tot!!!!Gràcies a la gent que ha participat i els acompanyants que han passat fred per veure arribar als seus corredors i un record pel Luis condón i una salutació i abraçada per la seva familia!!!!

Salut, Esport i A!!!!!

Fins aviat!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada