dissabte, 14 de juliol del 2012

EL RACÓ DE LA TERRA, La Nostra Seu Social

Hola Amics i Amigues!!!!!

Fa temps que hem de fer-ho i mai ens hi posavem. Ara és el moment!!!!
Si voleu trobar-nos, ho podreu fer a la nostre seu social a la botiga El Racó de la Terra de Badalona, al carrer dels Àrbres número 9. Diet-ètica i Herboristeria i Productes pel Nadó i la Mare.



Així doncs, és la nostra decisió i el millor lloc on estendre el nostre missatge de Salut, Esport i Amistat i Respecte vers els Animals Animals.



2ª CURSA DE MUNTANYA "LA ROCA NEGRA"

Hola Amics i Amigues!!!!!

Aquesta 2ª edició de la Cursa de Muntanya La Roca Negra va millorar vers la primera i això ens posa contents. Ens posa contents perquè en general va estar millor organitzada, gairebé millor senyalitzada i l´entorn portava alguna dificultat afegida. 21.500 metres no són un acudit!!!!!!

En Sergi va participar en representació del nostre Club, acompanyat de Josep G.. Van arribar aviat, amb el temps suficient d´estirar una mica, escalfar i disposar-nos a fer una bona cursa. La veritat és que el temps va acompanyar i la utilització d´ulleres de sol i gorra i/o buff pel cap per la cursa, no van fer nosa, ens al contrari si no ho portaves patíes de veritat.

La Cursa va ser motivadora doncs fer una segona edició et motiva per esbrinar si la feina durant l´any que ha trascorregut ha valgut la pena. Allà homes i dones, amb o sense deficiència visual, correns o caminant, cursa llarga o curta, hi havia moltes opcions per fer un tomb més o menys ràpid per algunes muntanyes del Baix Llobregat. Vam fer la sortida unes quatre-centes persones més o menys, i la veritat és que va ser molt ràpida. Vinga pujades i baixades. En Sergi al quilòmetre sis es va rebrincar el peu, però amb sort això no li va fer abandonar ja que no sap com, fent pujades i reduïnt velucitat tot es va posar al seu lloc. Destaquem què una cosa a tenir en compte per la propera edició són la millor distribució dels avituallaments i vigilar amb la senyalització, degut a que algunes persones es van equivocar a l´ùltima baixada després de l´ermita, on haviem de tombar a esquerra i molta gent va continuar recte. Però en general bones sensacions i millor resultat. En Josep G. va patir allò que es conèix com a "Pájara" on tú vols però el teu cos et diu que no, degut a una neteja hepàtica de la setmana anterior que el va deixar sense combustible a cremar, però les ganes no el van fer abandonar i la va finalitzar a tope!

               Sergi va trigar 2hores 27 minuts i 47 segons classificant-se a la posició 42 de 371
              Josep G. va trigar 3hores 20 minuts 57 segons classificant-se a la posició 290 de 371



A aquesta cursa en Sergi va provar una barreta energètica vegana que va fer produïr -a Santiveri-un conegut. Aquest conegut les va encomanar fer per poder realitzar la Marató del Sables. Es tractava d´una barreta salada i no dolça amb tomàquet i fruits secs coms els cacahuets i més cosetes.

El Punt Àcid!
Ja sens oblidava que l´organització Trail Sant Boi hauria de tenir-nos més en compte als vegans i vegetarians, perquè no som un problema si més no, formem part d´aquesta societat on practiquem esport als més alts nivells i amb resultats molt bons. A banda, paguem l´inscripció com tots i totes. Només cal posar imaginació i ganes. Un exemple, al preguntar-li a un membre de l´organització el perquè de no tenir previst una alternativa vegana i vegetariana al finalitzar la cursa, se li va fer una muntanya i em va respondre que no podíen estar pendents de totes les peculiaritats. Això no és una resposta, si a més la seva filla és vegetariana.

Així i tot, gràcies perquè se´ns va deixar repetir d´alguns productes vegetals.
Així doncs continuarem informant de properes curses fetes.

Salut, esport i A!!!!!!!