divendres, 27 d’abril del 2012

I DEMÀ LA HALF TRAIL BCN 2012!!!!!


Half Trail de Barcelona (HTBCN) recorrido de 73km y 3100m D+.

Hola Amics i Amigues!!!!!


Demà en Sergi,membre d´Atletes Vegetarians Sense Límits Club Esportiu té un nou repte:
 


Descripción general del recorrido
La salida se realizará desde la Plaza de la Fragata, Sitges, atravesando el Port d’Aiguadolç para enfilarse a nuestras magníficas montañas mediterráneas, pasando por una tramo de playa y disfrutando el paisaje de Sitges a la llegada.

El recorrido de la HTBCN correspondera con el primer bucle de la UTBCN, llegando a Begues y volviendo a Sitges.

Horarios y tiempos límites
La hora de salida de la carrera será a las 7 de la mañana.
El tiempo límite para completar la UTBCN será de 24 horas .

A Begues (Km 33,5) habrá un primer corte horario: a las 14:30 hs para la UTBCN (7:30hs desde la salida) y a las 15:00 hs para la HTBCN (8hs desde la salida).

En el último tramo de Begues en Sitges habrá un segundo corte horario: Can Grau (km 61) que cierra a las 24:00 PM (17 hs después de la salida).

Todos aquellos corredores que lleguen más tarde a éste corte horario tendrán la opción de volver a Sitges por un itinerario rápido o se les transportará en vehículo hacia Sitges.

El día de la carrera, no se permiten cambios de una disciplina a otra. Es decir, no se podrá pasar de la HTBCN la UTBCN o al revés. El cambio supondrá la inmediata descalificación de la carrera.

I la situació climatològica................... no acompanyaaaaa!!!!!
Aquesta cursa en Sergi estarà acompanyat a la Sortida d´en Dani C.( inseparables a la Matagalls-Montserrat 2010 i 2011) i en Cristian(company de Dani i Ignasi H. a Cavalls del Vent 2011) i Ignasi H. fins a mitja cursa, què degut a la situació personal d´aquest últim company ja farà molt......Gràcies per ser-hi!!!!
Millor!!!!

Més Èpic,més Dur,més Repte!!!!!!

Ja us explicarem!!!!

Salut,Esport i A!!!!!!!

CURSA DELS BOMBERS 2012

Hola Amics i Amigues!!!!!

El diumenge 22 d´Abril de 2012 va tenir lloc l´anomenada CURSA DELS BOMBERS.Quina passada!!!!Hem de dir que pot ser una de les curses més animades de tot el calendari. Estem d´acord en que ,la més participada pot ser la Cursa del Corte inglés,però de sortida tant potent com aquesta, segur....que no!!!!
Espectacular organització, i tant!!!! Encara que aquest any s´ha deixat notar el moment de constrenyiment generalitzat i un exemple és la bossa d´arribada,amb els obsequis.....la resta ha estat magnífica!!!!


                                        Felicitacions des d´Atletes Vegetarians Sense Límits 
                                                    a aquesta Cursa tan motivadora!!!!

En Sergi va quedar amb Josep G. a la parada de Barceloneta, per després anar a trobar a Josep P.,en Dani i la Susana,l´Ignasi i el Cristian sota la figura a cavall del General Prim( a petar de participants,perquè no vam ser els únics en pensar aquell lloc com a punt de trobada, com és el fet de que allà es van concentrar uns quants Bombers Professionals, Bombers Voluntaris i personal de Control i administratius de la Regió d´Emergències Centre Regió d´Emergències Metropolitana Nord, com el Mingu, l´Anna,la Lina, la Regina,Eduard ,Carles i  molts més).
Van ser 10 quilòmetres espatarrants.

No van ser el 10quilòmetres d´en Sergi(únic participant del Club),però ja es va apropant a la seva millor marca.
                       Temps Final:41 minuts i 10 segons tenen la culpa.
                                          Pos.Gral:     1420
                                          Pos.Categ.:    540
                                   Participants: + de 25.000

Amic i Amigues,fins a la propera a.....................la Half Trail BCN 2012!!!!!

Salut,Esport i A!!!!!!!

dimecres, 25 d’abril del 2012

PEDAGOGÍA VEGETARIANA PER A PRINCIPIANTS!!!!

Hola Amics i Amigues!!!!!

Tots i totes, alguna vegada ens ha preocupat o interessat un tema en concret. Què hem fet? Anar a les fonts a buscar informació,veritat?. Doncs, és tant sencill com això, si alguna cosa ens interessa ens mullem i la busquem. Des d´Atletes Vegetarians Sense Límits volem posar al vostre abast una informació fàcil, sencilla i potent de com,menjar sà sense productes animals. És possible? I tant!!!!!
Aquest Club Esportiu enten que hi ha coses que s´han de saber separar,però l´alimentació i l´esport i moltes més coses han d´anar unides. Com diu un savi indi americà i molta més gent opinem el mateix:"Tot està relacionat"(Declaració del Cabdill Seattle al President dels Estats Units d´ Amèrica al 1855). Declaració que recomanem llegir, degut a que és curta......però mil vegades més potent!!!!!








Els Amics i Amiges de la Unión Vegetariana Española(UVE),la Asociación Vegana Española(AVE),la Unión Vegetariana Internacional(UVI) i la Unión Vegetariana Latino-Americana(UVLA) han traduït el folletó original de la Vegan Society(UK) i desenvolupat aquest manual prou explicatiu i que pot ser un bon manual per resoldre dubtes primaris.


Així que, nosaltres esperem que us pugui servir d´ajuda,ok?

Abraçades a tots i totes!!!!

Salut,Esport i A!!!!!!!!

LA 34a CURSA DEL CORTE INGLES O ERUPCIÓ VOLCÀNICA !!!!

Hola Amics i Amigues!!!!!!

Quina passada de cursa....per la gent,es clar!!!! El Company Llibert i jo vam fer l´intent de col.locar-nos a la zona de "Chip Groc",però no es permetía l´accés amb cotxet a aquesta zona.Quina Llàstima,perquè si no,ho petem!!!!!
A aquesta cursa vam participar tres components d´Atletes Vegetarians Semse Límits.Mica en mica anem tenint més presència.És a dir 3 participants d´entre prop de 65.000 participants. Que no? Tot té el seu camí i nosaltres creixerem en qualitat i quantitat, sense presses i amb pas ferm! Perque sabem que tenim la raó i nosaltres i tots i totes aquelles que participen de l´alimentació sense crueltat als nostres plats,somexemple.
Al final vam sortir amb tota la massa volcànica i no vam parar d´adelantar gent.En Llibert,la Silvia i en Sergi anavem acompanyats de la Montse,l´Àngels i en Josep G.,en Rafa C. i en Víctor. Molta i molta gent,uns a peu, altres correns,altres disfressats de moltes coses,amb monstres i animals de cartró pedre molt grans....va ser una autèntica festa.
Ens ho vam passar molt bé,què això és el que més ens importa. Ja hi ha curses on ens deixem la pell....i tant!!!!







El temps va ser de 1hora 42minuts......Podríem fer una miqueta d´especulacions i augurar 1hora o menys en fer la Cursa del Dimoni 2012 a la Ciutat de Badalona,amb el tàndem "Sergi i llibert" o trident amb la Sílvia,un altre cop. Ja es veurà!!!!!

Cada dia que passa, estem més convençuts de les nostres possibilitats i esperem que cada cop siguem més......no com Atletes Vetarians Sense Límits( que ja estaría prou bé),si més no de persones que interioritzin el patiment dels animals i puguin assimilar, que animals humans i animals animals som germans i hem de respectar-nos i conviure-hi junts!!!!

Amics i Amigues,estem al segle XXI....i ho podem fer!!!!!

Salut,Esport i A!!!!!!!!

dissabte, 14 d’abril del 2012

I DEMÀ LA CURSA DEL CORTE INGLÉS!!!!

Hola Amics i Amigues!!!!

Aquesta és la 34a edició de la Cursa i gairebé tots els integrants d´aquest Club hi participaràn.Només l´Esther es perdrà aquesta cursa per motius d´estudi( 2on nivell de Cuina Macrobiòtica a ESMACA). No passa res,ja que en vindràn de noves curses.

Aquest 10,766km no ens tiraràn enrrere.

A veure quin temps tindrem demà,doncs com va dir en Tomàs Molina ahir:"El temps serà inestable però sobretot anirem en compte per les tardes,que podria ploure".

Així que Llibert,Sergi,Silvia d´Atletes Vegetarians Sense Límits i Rafa, Víctor, Josep G i Àngels ,com individualitats....us desitgem molta força!!!!!

Salut,Esport i A!!!!!!

diumenge, 8 d’abril del 2012

La Nocturna del 6 al 7 d´Abril de 2012!!!!!

Estimats Amics i Amigues!!!!

La nit del 6 al 7 d´Abril de 2012 vam fer una Nocturna sorpresa,ja que s´apropa la HalfTrailBCN.Sorpresa,perquè? Resulta que un amic que es diu Dani C. em diu dos dies abans;"Sergi com no sabem la gent que som.Fes un mail massiu als normalment,interessats a aquestes bogeries i a veure que passa".I així ho vaig fer. Vaig enviar 40 mails. El resultat va ser l´assistència de gairebé un 10% dels mails enviats,tot un rècord.
Quina nit!!!! Vam quedar a la Plaça del Gas de Badalona,a la confluència entre els carrers Sagunt i industria de Badalona, a les 23:45 del divendres 6 d´Abril. I......el primer en arribar ha de ser el convocant, el segon en arribar va ser la sorpresa de la nit.....doncs,podía esperar a moltes persones però Ismael D. , al no haver vingut a cap convocatòria anterior,va ser la grata sorpresa.Sí senyor!!! I a tocar de les 00:00 va arribar en Dani C. i Jose(Amic seu).La nit prometía tant per la companyia com per les adversitats degut a què, encara que fes una nit molt neta es va aixecar un vent fred que ens ho va posar difícil al tornar.
Bé doncs,vam sor tir puntuals cap a.......el Mirador de Premià.La primera aturada va ser al conegut dipòsit, a tocar de la Torre de Guaita,coneguda com Torre Bravo.Va ser una pujada urbana fins Clínica del Carme i allà comença una miqueta més amunt,el Parc de la Serralada de Marina.Passem per la Font del Lleó i el Monestir de Sant Jeroni de la Murtra i d´allà enfilem cap el Mirador de la Vallensana i d´allà a Torre Bravo.Aquest tram té troços(planers i baixades) que es poden fer correns i les pujades caminant,que era l´objectiu. A partir de la Torre Bravo començem a carenar passant per la Casa de Colònies,el Mas-Po Cañadó.D´allà a la Torre de Guaita,coneguda com Torre Alfa situada a l´alçada entre Tiana i Alella, i d´allà cap el mirador. A estones correns i a estones caminant vam arribar al mirador de Premià,però de sobte es va aixecar una ventada,que ens va fer incomodar.
Les vistes del litoral del Maresme i el Barcelonès convidaven a quedar-nos una estona,però la ventada ens va fer resguardar-nos als petits pins i sortir de retorn però ja.

La tornada ens posar a tots al seu lloc i van començar a aparèixer molesties a tormells i angonals,però continuarem endevant!!!!

7 hores i 38 minuts vam trigar en fer 40 quilòmetres. És el primer cop que feiem cosa semblant tots junts.

Des d´Atletes Vegetarians Sense Límits vam prometre convocar des d´aquest blog però el temps es va tirar al damunt. A partir d´ara intentarem convocar des d´aquí i prou.
Aquest Gripau va ser vist per l´únic que no portava
frontal,increíble però cert. Ismael ens ho has d´explicar. Espectacular, si us hi fixeu té el mateix color que el terra.
Gràcies Dani C,Jose i Ismael va ser una gran nit.Mira que les previsions de la setmana anterior prometien possibles pluges,però no,no va ser així i sí que va aparèixer el vent!!!M´oblidava que Senglars i Gossos Salvatges no van aparèixer.Pot ser que ells també estiguéssin amagadets pel vent que es va aixecar....qui sap!!!Bé, alguna cosa sí que vam escoltar a les arbrades que envoltaven la pista forestal,però no sabem que era. La veritat és que Jose ens va dedicar durant tota la caminada amb diversos fragments de pel.licules de por,que en diversos moments ens van posar...alerta,davant la foscor de la nit,la lluna,el silenci,el vent......

Fins la propera,amics i amigues!!!!

Salut,Esport i A!!!!!

dijous, 5 d’abril del 2012

La Marató de Barcelona 2012,ja és Història!

Hola Amics i Amigues!!!!

Quin esdeveniment,què gran tot allò que va envoltar aquesta trobada de gent disposada a deixar-se la pell a 42km195m!!!
El nostre company Sergi havia fet rodades llargues i participat a Matagalls-Montserrat,però amb més temps per endevant.Però com ell diu:"Fer una Marató és cosa séria".Però millor que sigui ell qui ens expliqui aquella jornada:
"La jornada del 25 de Març de 2012 no l´oblidaré.Simplement èpic!!!!I us preguntareu ,perquè?.Va coincidir amb el canvi horari i em vaig aixecar una hora més tard,no!!!!!!No, una hora abans de l´hora prevista, què vaig fer? El mateix, esmorzar el que tocava i cap a l´esdeveniment.Encara era negra nit i ja vaig arribar al Pavelló número 6,però no vaig ser l´únic,doncs com jo,ja hi havia gent allà estirant,llegint,escoltant música o passeijant.Jo vaig començar a estirar fins que van començar a arribar el Josep G.,en Josep P.,en Xavi,la Susana,el Dani,l´Ignasi i el Cristian....amb el temps just per fer-nos unes fotos, deixar les motxilles amb la roba i disposar-nos a menjar quilòmetres.
La veritat és que si la Marató tenia l´hora de sortida a les 8:30a.m , apavelló es va veure una autèntica onada de gent que es trobava nomes mitja hora abans....quina bogeria.
Així que cadascú del grup que ens vam trobar ens vam anar col.locant als nostres calixos. En Josep G. i jo vam anar a la teórica fita de 3h30min.I la veritat que per no haver fet els deures que tocaven per preparar una Marató,ja podem estar contents.Vam sortir i gaudir d´anar correns per Barcelona a un ritme que vam mantenir durant 21km,que era de 5 minuts el quilòmetre,però va ser allà on vam començar a anar sumant minuts per quilòmetre. La veritat és que la hidratació és fonamental i ho sabiem,així que no vam escatimar en fer-ho. A partir de la mitja Marató la situació es va posar difícil però no impossible. Encara que sabiem que anavem afegint minuts, els dos junts ens animavem mútuament i a cada trepitjada ens enduríem,però els 30 quilòmetres van arribar i "Gel Nutritiu" a la mà ens disposavem a menjar-nos allò que anomenen "El Mur". I sí,és molt dur. Nosaltres anavem amb la mentalitat de fer un temps però si no ho aconseguíem,l´important era no aturant-se i tirar endevant. I així va ser!!!!
Molt i molt èpic!!!!És impressionant com la gent que no ens conèix de res,ens animava durant tota la cursa, "in crescendo"ja que com sortiem molt aviat,a mesura que la gent es va anar despertant i baixant a esmorçar i comprar el diari,feien més goig els carrers i des de el quilòmetre 21,la gent que ens animava ho donava tot.Gràcies!!!
I per últim, l´Avinguda "Eterna"del Paral.lel, quins quilòmetres finals.Extraordinari moment,l´arribada on tot va començar.Molt gran,la sensació d´assolir la nostre primera Marató sencera,ja que jo havia fet en tres ocasions(si no recordo malament)els últims deu quilòmetres acompanyant a Josep P.

Gràcies a tots els que sense conèixem vau animar,els que vau pensar en tots nosaltres i en mí si sabieu que jo era un petit protagonista dins d´aquest mar immens de gent.

Les dades són que Josep G. i jo vam còrrer 42km195m en 3 hores 54 minuts i 21 segons. Vam acabar a la posició 8582 de gairebé 20.000 participants i la posició per categoria va ser la 3809."

Així doncs, aquesta ha estat la crònica d´una jornada "running" ha tenir en compte per properes edicions,no?
Però sobretot, entreneu bé i força per arribar amb els deures fets!!!!



Molt bé,cuideu-vos molt i fins aviat!!!

I Recordeu: Salut,Esport i A!!!!!