dimecres, 25 d’abril del 2012

LA 34a CURSA DEL CORTE INGLES O ERUPCIÓ VOLCÀNICA !!!!

Hola Amics i Amigues!!!!!!

Quina passada de cursa....per la gent,es clar!!!! El Company Llibert i jo vam fer l´intent de col.locar-nos a la zona de "Chip Groc",però no es permetía l´accés amb cotxet a aquesta zona.Quina Llàstima,perquè si no,ho petem!!!!!
A aquesta cursa vam participar tres components d´Atletes Vegetarians Semse Límits.Mica en mica anem tenint més presència.És a dir 3 participants d´entre prop de 65.000 participants. Que no? Tot té el seu camí i nosaltres creixerem en qualitat i quantitat, sense presses i amb pas ferm! Perque sabem que tenim la raó i nosaltres i tots i totes aquelles que participen de l´alimentació sense crueltat als nostres plats,somexemple.
Al final vam sortir amb tota la massa volcànica i no vam parar d´adelantar gent.En Llibert,la Silvia i en Sergi anavem acompanyats de la Montse,l´Àngels i en Josep G.,en Rafa C. i en Víctor. Molta i molta gent,uns a peu, altres correns,altres disfressats de moltes coses,amb monstres i animals de cartró pedre molt grans....va ser una autèntica festa.
Ens ho vam passar molt bé,què això és el que més ens importa. Ja hi ha curses on ens deixem la pell....i tant!!!!







El temps va ser de 1hora 42minuts......Podríem fer una miqueta d´especulacions i augurar 1hora o menys en fer la Cursa del Dimoni 2012 a la Ciutat de Badalona,amb el tàndem "Sergi i llibert" o trident amb la Sílvia,un altre cop. Ja es veurà!!!!!

Cada dia que passa, estem més convençuts de les nostres possibilitats i esperem que cada cop siguem més......no com Atletes Vetarians Sense Límits( que ja estaría prou bé),si més no de persones que interioritzin el patiment dels animals i puguin assimilar, que animals humans i animals animals som germans i hem de respectar-nos i conviure-hi junts!!!!

Amics i Amigues,estem al segle XXI....i ho podem fer!!!!!

Salut,Esport i A!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada